• Aan de leden van de Achterban,

Het jaar 2024 is al weer ruim 4 maanden oud en het is weer tijd voor een nieuwsbrief van de Achterban.

Ook in dit jaar heeft de commissie op zaterdagmiddag 31 augustus in de kantine van de voetbalvereniging Dirkshorn weer de jaarlijkse leden bijeenkomst georganiseerd, zet deze datum alvast in jullie agenda’s.

Wat en hoe het programma eruit zal zien is nog niet helemaal bekend. Daarover later meer. We zullen zo rond 15.00 uur starten. Karins Catering zal vanaf 18.30 uur weer een heerlijk buffet/barbecue presenteren. Rond 21.00 uur sluiten we de avond af.

Als je wilt komen, graag opgeven vóór 15 augustus 2024 op het mail adres: achterban@vvdirkshorn.nl  Daarbij graag even vermelden of je dan met of zonder partner komt.

Financiële bijdrage aan de voetbalvereniging:

De Achterban heeft financieel bijgedragen aan een aantal activiteiten zoals:

1. Voor elk jeugdlid de jaarlijkse bijdrage van €10,- voor het organiseren van leuke activiteiten.
    2. Bijdrage van € 1.650,-voor werkzaamheden t.b.v. het B veld.

Lidmaatschap 2024 - 2025

De Achterban telt op dit moment 138 leden. Eind mei 2024 zullen we weer een verzoek doen om jullie bijdrage van € 50,00 over te maken.

We hopen jullie met partners te zien op 31 augustus 2024!

Lida van der Sluis, Wilma Gootjes, Joyce Duinkerken, Mariska van Hekezen,
    Frank Schaddenhorst en Dirk Drijver