• Alweer de derde wedstrijd van het seizoen werd dit weekend gespeeld. Deze keer vertrokken de talenten richting Waarland.

Terwijl nieuwe talenten zich aan de lopende band aanmelden voor JO9, stonden we deze week weer met de vaste groep op het veld. Alleen vedette Sem de Geus was afwezig. Naar verluid vanwege transferonderhandelingen ergens in het zuiden van Duitsland.

Na een stevige warming up begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd. Er werd er weer lustig op los gecombineerd. We creëerden behoorlijk wat kansen. Toch duurde het even voordat we de score openden. Na een flitsende aanval over meerdere schijven vond Sem Numan 2 keer het net. Na een steekpass van Jesse zette Milan Klaver de 0 – 3 op het bord. Con Zelo kwam hierna knap terug tot 2 – 3.

Na de limonade kwamen we goed uit de startblokken en Duuk maakte uit een indraaiende voorzet van Milan Beukers de 2 – 4. Na 2 goals van Con Zelo startten we aan het Dirkshorns kwartiertje. Mooie aanvallen werden afgerond door Duuk en Milan Klaver (2). Dit tot frustratie van Con Zelo. Alle smerige trucs werden uit de kast getrokken om ons uit ons spel te halen. Door wat 'Jaap Stam-achtige' ingrepen van Mick lieten we merken dat dit geen effect op ons had. Ook keepster Ellen hield er nog een paar goede ballen uit.

Het slotakkoord was voor ons en na een steekbal van Boaz rondde Demi knap af waardoor de wedstrijd in een 4 – 7 overwinning voor ons eindigde.

Drie gespeeld en negen punten, een fantastisch begin van het seizoen!