• Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het nieuwe JO9-2. Door de vele nieuwe aanmeldingen hebben we 2 JO9 teams kunnen maken. Dit is natuurlijk prachtig voor de club. Helaas konden Luka en Elijah deze week nog niet mee doen waardoor we met precies genoeg spelers naar Warmenhuizen gingen. Gelukkig wilde de grote zus van Jesse een keer mee doen.

Na een goede warming up begonnen we aan de wedstrijd. Dat het team nog niet helemaal op elkaar is ingespeeld was te verwachten en VIOS zette ons direct onder druk. Ondanks hard werken van onze kant kregen we diverse goals tegen. We kwamen er nog 1 keer goed uit en Sem raakte de bal heerlijk op zijn schoen, de bal zeilde millimeters over de lat. We gingen met een pijnlijke 10 – 0 rusten.

De tweede helft veranderde er niet veel. Tess hield er nog een paar knappe ballen uit maar VIOS speelde simpelweg te goed. Ondanks vliegende tackels van Boaz, keihard verdedigen van Iris en meedogenloze charges van Mick sneden de aanvallen van VIOS door onze verdediging als een warm mes door de boter. Na een mooie uitbraak gaf Milan de bal met buitenkantje links mee op Sem die de bal knap binnenschoot. De wedstrijd eindigde in 21 – 1. De penalty’s gingen ons een stuk beter af en bijna iedereen schoot raak waardoor we toch nog met een aardig gevoel het veld af gingen. Hopelijk gaat het volgende week weer wat beter. Zoals Lance Armstrong ooit zei “teleurstelling is het ontbijt van kampioenen”.