• Beste voetbalvrienden, 
   
  Het kan jullie niet zijn ontgaan: we hebben wederom te maken met verscherpte corona-maatregelen. Dit heeft ook weer impact op onze vereniging. In dit nieuwsbericht informeer ik jullie graag over de laatste stand van zaken. 
   
  Corona-update 
  De komende weken liggen alle amateurcompetities stil. Zodra deze weer opgepakt kunnen worden, horen jullie dit uiteraard van ons. 
  Gelukkig mag er wel vrijuit getraind worden door de jeugd.  
   
  In de leeftijdscategorie boven de jeugdteams(alles boven O18) mag er alleen in groepjes van max. twee personen worden getraind, met in acht neming van 1,5 meter afstand. Ook dit wordt al opgepakt in veel teams. Er is inmiddels al best wat ervaring met corona-trainingsvarianten. 

  Helaas zijn wedstrijden, ook onderling, voor nu uitgesloten. Kantine en kleedkamers zijn gesloten. Ouders/toeschouwers zijn helaas nog altijd niet toegestaan, ook niet bij trainingen. Let aub ook op drukte bij de ingang bij het halen en brengen van uw kinderen. 
   
  Voor alle vragen rond voetbal en corona heeft de knvb een pagina op haar website
   https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal 
   
  Onze vereniging 
  Natuurlijk heeft onze vereniging behoorlijke klappen gekregen door alle corona-maatregelen en gevolgen van de crisis. 
  Zowel financieel als organisatorisch is de impact groot. Het is daarom goed om te merken dat leden, ouders en vrijwilligers steeds weer bereid zijn om mee te doen en denken. 

  Er is bij ons altijd plek voor enthousiaste leden, aspiranttrainers en teamleiders, maar ook voor (groot)ouders die graag helpen bij activiteiten achter de schermen. Wil je helpen? Meld je aan: aanmelden@vvdirkshorn.nl.
   
  Een andere manier om je club te helpen is natuurlijk 
  via de vele acties die al vanuit en met de club worden georganiseerd. 

  Een voorbeeld hiervan is het tanken bij de Total en daar op je spaaraccount aangeven dat je ook wilt sparen voor voetbalvereniging Dirkshorn (heel eenvoudig; even inloggen op je account en het wijst zich vanzelf). Jouw eigen punten blijf je gewoon ook sparen.

  Ook hebben we spaarpassen voor als je tankt bij de AVIA. Spaarpassen zijn te verkrijgen bij de secretaris van de vereniging (mailtje naar info@vvdirkshorn.nl).

  Kippenlotenactie 2020
  Ten opzichte van andere jaren gaan we door de huidige corona-situatie niet langs de deuren met de originele kippenloten. Hier hebben wij een alternatieve actie/verloting voor bedacht.

  Een dezer dagen wordt dit bij alle huishoudens en bedrijven in Dirkshorn en Stroet bezorgd in de brievenbus. Als je zelf voor de club nog bij je familie/vrienden of je bedrijf langs wilt gaan, zou dat uiteraard heel mooi zijn. De unieke lotnummers zijn te verkrijgen bij Mike Kieft (even een mailtje naar mike.kieft@vvdirkshorn.nl met vermelding van het aantal gewenste loten).

  Tenslotte...
  Dit najaar zou onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaatsvinden. Door alle huidige maatregelen heeft het bestuur besloten om deze uit te stellen naar februari 2021. Dit biedt ons de tijd om een manier te vinden om de vergadering voor zoveel mogelijk geinteresseerden door te kunnen laten gaan, wellicht (deels) digitaal. 
   
  Ik ga er voor nu van uit jullie met deze nieuwsbrief weer voldoende te hebben geinformeerd. Ik wens iedereen goede gezondheid en ik hoop dat we elkaar snel weer mogen begroeten. 
   
  Vriendelijke groet,

  Henk Rijs 
  Voorzitter