• Stel je het volgende eens voor: je benadert een bedrijf in Noord-Ierland voor 'mysterieuze' voetbalshirts. Je krijgt drie shirts opgestuurd. Het fraaie shirt van Athletic de Bilbao, een willekeurig shirt van een vierde divisie-team uit Oostenrijk én het prachtige clubshirt van VV Dirkshorn!

Bovenstaande overkwam George Hanton uit Derby, Engeland. Hij stuurde een mailtje naar onze hoofdsponsor FB Hout om te achterhalen van welke club dit shirt nou precies is. Het verhaal gaat dat sinds hij weet dat het shirt van onze VV Dirkshorn is, er een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht is verschenen.

Graag gedaan, George!

Update: in het Noordhollands Dagblad heeft een prachtig artikel gestaan over bovenstaande. Klik op de onderstaande knop om bij het artikel te komen.

Bron: Noordhollands Dagblad (editie van 28 juli 2020)

Artikel NHD