• Prachtig voorzieningen nieuws! De voor de komende 2 jaar geplande verbeteringen van de VV Dirkshorn voorzieningen zijn versneld doorgevoerd. Onder het motto: "Elk nadeel hep z'n voordeel"!

Met het organiseren van grote evenementen (zoals bijvoorbeeld AZ) leek het de club bijvoorbeeld beter om op een eenvoudige manier aan de achterkant van het A veld te kunnen komen. Na overleg met de harde kern van de maandagploeg werd het idee gevormd om de bereikbaarheid te verbeteren en een brug te maken tussen het A – en B veld. Hiervoor werd o.a. gebruikt gemaakt van ijzeren balken die vrijkwamen uit de oude handbal kantine. De vrijwilligers van Dirkshorn hebben hier een mooie brug van gemaakt.

Nu de brug een feit was werd het volgende project opgepakt. De paden langs het B veld opknappen. De huidige schelpenpaden vragen jaarlijks veel onderhoud en worden er niet beter op. Door de paden aan te pakken worden er twee vliegen in een klap geslagen, namelijk mooie paden langs het B veld en een goede bereikbaarheid naar de brug.

Van de gelegenheid is ook gebruik gemaakt om het hekwerk bij het B veld aan te passen. Na het verplaatsen is er nu voldoende ruimte gecreëerd om er zonder problemen langs te kunnen rijden.

Ook zijn er 3 bankjes bij het B veld geplaatst. Hierdoor kunnen de supporters komend seizoen met plezier langs de lijn staan of zitten. Deze klussen zijn de laatste maanden uitgevoerd.

Er wordt nu nog hard gewerkt om de lange zijde tussen het B veld en trainingsveld te verbreden en van tegels te voorzien.

Het was de bedoeling om alle werkzaamheden in twee jaar tijd uit te voeren maar doordat de voetbal in zijn geheel stil kwam te liggen kon het versneld worden uitgevoerd. Het bestuur heeft uit het onderhoudsbudget voor de komende jaren geld vrij gemaakt om dit te realiseren.

De sponsoren zijn Peter Koelman (shovel), firma Van de Enk (grondkar), Niels Zaat (banken) en K. Dekker bouw & infra B.V.  (zand en houten brugdek delen). De vrijwilligers leveren wederom prima werk. Van dit alles gaat de club jarenlang plezier hebben.

Iedereen dank voor zijn bijdrage en enorme inzet.

VV Dirkshorn