• Een korte impressie van afgelopen zaterdag met foto's van de wedstrijden van JO8-1 en Zaterdag 2.

Het nieuwe talententeam JO8-1 van coach Hugo Beukers had een zware dobber tegen KSV. Er werd hard gestreden voor een goed resultaat, maar de gasten waren net even beter. Wie weet schrijft Hugo weer een vlammend verslag.

In de middag was het aan Zaterdag 2 de opdracht om de punten thuis te houden. Het werd een moeizame wedstrijd waarbij de een na de ander het veld of complex verliet. De redenen? Popconcert, pijntjes, blessures enz. Het werd moedeloos gadegeslagen door starreporter Ruud die nog even met de dooddoener aan kwam zetten ‘dat dit in zijn tijd onmogelijk was’ Maar ja, dat was 60 jaar geleden 😉

De prachtige winnende treffer werd door Jordy gemaakt uit een vrije trap. Helaas stond de fotograaf toen te bellen, dus een gevalletje jammerlijk gemist. Uiteindelijk een 2-1 overwinning voor 'De Mannen van Marinus' die op een fraaie 3de plaats staan.